Klantenbeoordeling Beoordeling 9,7
(1324 recensies)
0 visums verwerkt afgelopen maand

Privacyverklaring

VisumaanvraagTurkije.nl, VisumaanvragenTurkije.be en VisumaanvraagTurkije.eu zijn onderdeel van Visa Turkey. Visa Turkey, gevestigd aan Herengracht 215-2 1016 BG Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Herengracht 215-2
1016 BG Amsterdam
info@visumaanvraagturkije.eu

Persoonsgegevens die wij verwerken

Visa Turkey verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voornaam en achternaam
  • Adresgegevens
  • Nationaliteit en reisdocument gegevens
  • Geboortedatum en geboorteplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Visa Turkey verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Visa Turkey verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Visa Turkey neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Visa Turkey bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Visa Turkey verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Visa Turkey gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Visa Turkey gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Visa Turkey en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen via contact. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Visa Turkey wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Visa Turkey neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Wat is een e-visum en waarom moet ik deze hebben?

Een visum is een officiële toestemming een land binnen te reizen en in dat land te verblijven. Een e-visum vervangt het oude visum systeem en kan via internet aangevraagd worden. Vanaf 1 november 2014 wordt het oude visum systeem geheel afgeschaft en kan een visum alleen nog via internet aangevraagd worden.

Wat heb ik nodig om een visumaanvraag te kunnen doen?

Om Turkije binnen te komen, dien je een geldig paspoort of identiteitskaart te hebben die tenminste zes (6) maanden geldig is, zo ook bij het aanvragen van een visum.

Welke voordelen heb ik om de visumaanvraag via Visumaanvraag Turkije te doen?

U hoeft in Turkije niet meer in een lange rij te wachten om een visum aan te vragen en doet dit met gemak achter uw computer. Verder heeft u de mogelijkheid om via iDEAL, Bancontact, PayPal en creditcard te betalen. Vanaf 1 november 2014 wordt het oude visum systeem geheel afgeschaft en kan een visum alleen nog via internet aangevraagd worden.

Welke nationaliteiten komen in aanmerking voor een e-visum?

Vrijwel elke nationaliteit, tijdens het aanvragen van uw visum, kunt u de nationaliteiten die wij behandelen zien. Staat uw nationaliteit er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wanner is mijn e-visum geldig?

Uw e-visum is vanaf de datum geldig die u invult bij de visumaanvraag. Deze is vanaf die datum 180 geldig, u kunt meerdere malen in deze 180 Turkije binnen treden. U kunt echter niet langer dan negentig (90) dagen achtereen in Turkije verblijven.

Hoelang duurt een e-visum aanvraag?

U krijgt uw Turkse e-visum binnen 8 uur in uw mailbox, indien u voor spoed levering heeft gekozen, krijgt u uw e-visum binnen 1 uur. Visums worden tussen 09:00 uur en 23:59 uur aangemaakt en verstuurd, kiest u buiten deze tijdstippen voor spoed levering, worden uw visums voor 10:00 uur geleverd. Een spoedlevering wordt 98% van de tijd binnen 15 minuten afgehandeld.

Ik heb geen visum ontvangen, wat moet ik doen?

Controleer uw spambox van uw email. Kan je hem niet vinden? Neem contact met ons op en wij kijken hoe het ervoor staat.

Is Visumaanvraag Turkije veilig? Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Onze server is beveiligd met een SSL certificaat, dit houdt in dat de gegevens die u verzendt naar onze website versleuteld is. Uw gegevens worden gebruikt om een e-visum aan te vragen, na de aanvraag worden uw paspoortgegevens direct verwijderd. Wij bewaren alleen uw naam, adres, email en telefoonnummer in onze administratiesysteem die niet verbonden staat met internet. Zo kunnen wij uw privacy beschermen die voor ons van groot belang is.

Moet ik voor mijn partner en/of kinderen ook een visum aanvragen?

Ja, voor iedere persoon moet u apart een visum aanvragen, u kunt de gegevens voor meerdere personen tijdens uw visumaanvraag invullen.

Hoevaak kan ik naar Turkije reizen met hetzelfde e-visum?

Een e-visum is 180 dagen geldig, u kunt zo vaak als u wilt Turkije in- en uitreizen. U kunt echter niet langer dan negentig (90) dagen achtereen in Turkije verblijven.

Mijn visumaanvraag is geweigerd, wat moet ik doen?

U kunt bij de dichtsbijzijnde Turkse ambassade of consulaat uw visum aanvragen. Wij hebben Turks en Nederlands sprekend personeel en kunnen u helpen wanneer uw aanvraag geweigerd wordt.

Wanneer moet ik een visum aanvragen voor Turkije?

Wij kunnen met spoed een visum binnen 15 minuten leveren, maar wij raden u aan om minimaal één week van te voren uw e-visum aan te vragen.

Ik wil geen e-visum maar op het vliegveld een visum aanvragen, is dat mogelijk?

Helaas, sinds 2015 kunt u geen visum aanvragen op het vliegveld.

Ik heb meerdere voornamen, wat moet ik invullen?

U moet alle voornamen invullen, zoals deze in de paspoort staat.

Turkije visum aanvragen?

Bestel bij de Turkije visum specialist VisumaanvraagTurkije.nl

Dagelijks verwerken wij honderden Turkije visums voor klanten over de hele wereld, maar voornamelijk in Europa. De visums leveren wij doorgaans zeer snel en altijd dezelfde dag nog aan, zodat u niet hoeft te wachten op uw Turkije visum. U ontvangt uw visum gegarandeerd binnen 5 uur in uw mailbox, met spoedlevering zelfs bijna direct geleverd!

VisumaanvraagTurkije is een jong, innovatief bedrijf en treedt op als intermediair tussen u en de Turkse staat. VisumaanvraagTurkije is gespecialiseerd in het aanvragen en leveren van Turkije visums. Met een zeer gemakkelijk aanvraagformulier hebben wij het voor u mogelijk gemaakt dat u met een paar klikken uw visum kunt aanvragen.

Ons aanvraagformulier is zo geoptimaliseerd dat fouten maken bijna niet mogelijk is, zo zijn er bijna 100 checks ingebouwd voor reizigers met verschillende nationaliteiten die fouten kan raden en u hiervan op de hoogte kan houden.

U ontvangt uw visum gegarandeerd binnen 5 uur in uw mailbox, met spoedlevering zelfs bijna direct geleverd!

Ons doel is om een makkelijke manier aan te bieden voor Turkije visums, met daarnaast een klantenservice die 24/7 bereikbaar is voor onze klanten. Antwoorden op uw vragen over uw Turkije visum kunnen lastig te vinden zijn, daarom bieden wij als een van de weinige visum bedrijven een 24/7 klantenservice aan, u wilt immers zonder zorgen op vakantie gaan!

Wij zorgen ervoor dat uw Turkije visum snel geleverd wordt in Nederland. Bij ons betaalt u met iDEAL, creditcard, PayPal en Bancontact.

Dagelijks verwerken wij honderden visums voor klanten over de hele wereld, maar voornamelijk in Europa. De visums leveren wij doorgaans zeer snel en altijd dezelfde dag nog aan, zodat u niet hoeft te wachten op uw Turkije visum.

Aanvraag starten